Voorstellen

Het Jagerhuis biedt begeleiding aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis, ADHD of een verstandelijke beperking.

Bij het Jagerhuis werken we met een deskundig en enthousiast team van medewerkers met verschillende achtergronden en ervaring. Afhankelijk van uw ondersteuningsvraag wordt er door ons gekeken wie van onze medewerkers het best aan deze vraag kan voldoen. Na de intake volgt vervolgens op korte termijn een kennismakingsgesprek met onze geselecteerde collega.

Onze vakbekwame medewerkers hebben verschillende achtergronden wat betreft werkervaring en opleiding (met name in de richtingen: sociaal pedagogische hulpverlening, psychologie en (ortho)pedagogiek). Op deze manier kunnen we onze zorgverlening optimaal aanpassen op de ondersteuningsvraag.

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

We zijn werkzaam in de regio's Centraal Gelderland (Arnhem e.o.), Food Valley (Ede e.o), Amersfoort en Utrecht. De begeleiding vindt plaats in de thuissituatie of op één van onze rustige, landelijke locaties.

Wij bieden
- Woonbegeleiding
- Gezinsbegeleiding
- Individuele begeleiding
- Tijdelijk verblijf in weekenden en schoolvakanties
- Kleinschalige dagbesteding

Neemt u gerust een kijkje op deze website om een beeld te krijgen wie we zijn en wat we doen. En natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen!

2018 | Het Jagerhuis BV Ede