Doelgroep

Wij richten ons met name op de begeleiding van mensen met autisme en of een verstandelijke beperking. Onze expertise richt zich niet op verslavingsproblematiek. Ook zijn niet al onze locaties volledig ingericht voor mensen met een lichamelijke, auditieve en/of visuele beperking. Wij hebben niet de mogelijkheid om medische handelingen (buiten het aanbieden van medicatie) uit te voeren.
We staan echter  altijd open om met u mee te denken of om te kijken welke mogelijkheden we wel kunnen bieden, dus mocht u vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen.
Onze vakbekwame medewerkers hebben verschillende achtergronden wat betreft werkervaring en opleiding (met name in de richtingen: sociaal pedagogische hulpverlening, psychologie en (ortho)pedagogiek). Op deze manier kunnen we onze zorgverlening optimaal aanpassen op de zorgvraag.

'De familiecultuur binnen de organisatie die ervoor zorgt dat werknemers zichzelf kunnen zijn: de werknemers zitten lekker in hun vel, wat uiteindelijk zorgt voor een hoge kwaliteit van de zorg! Dat is voor mij de kracht van Het Jagerhuis'
Een medewerker

2012 | Het Jagerhuis BV Ede | Website by Mokolo