Logeren

Wij bieden elk weekend logeeropvang. Logeeropvang is kortdurend verblijf en valt onder de zgh. respijtzorg. Terwijl uw kind naar onze logeeropvang gaat, kunt u thuis als mantelzorger/gezin even op adem komen.

Er wordt voor eten en drinken gezorgd, en ook beddengoed en handdoeken zijn volop aanwezig. Er is een ruime collectie van gezelschapsspelletjes, films, en buitenspeelgoed. Er zijn pc’s en een aantal spelcomputers. Elke logĂ© heeft zijn eigen slaapkamer, er is een gezamenlijke woonkamer. Er is veel buitenruimte op beide lokaties (Ede en Renswoude), zie hier voor meer informatie.

Alle  activiteiten worden aangepast aan de interesses en mogelijkheden van de logees. Naast de activiteiten is er voldoende vrije tijd, en kunnen de medewerkers helpen als het zelf invullen hiervan lastig is. Centraal staat de individuele benadering van onze logees, waarin positieve ervaringen en interactie met de andere gasten worden gestimuleerd. Tegelijkertijd kan er ook aan vaardigheden worden geoefend.

In 2013 hebben we meegewerkt aan een onderzoek over logeeropvang in de regio Food Valley: Eindrapportage logeeropvang Food Valley.pdf

 

 

'Het Jagerhuis is meer dan een logeerhuis' - ouder van een client

     

 

2018 | Het Jagerhuis BV Ede