Locaties

Om de ondersteuning goed uit te kunnen voeren is er in het buitengebied van de gemeente Ede een pand beschikbaar waar vijf logeerkamers, een grote woonkamer (80 m2) en een sportruimte aanwezig zijn. Er is een groot veld (1500 m2) waar kan worden gevoetbald, gesport, getimmerd, etc.. Er is ook een trampoline, een dierenweide en een zandbak. Hier vindt het logeren en de dagopvang/dagbesteding plaats. 

Daarnaast hebben we de beschikking over een chalet op Allurepark 'De Lucht' in Renswoude. Naast de mogelijkheden van het chalet zelf kunnen we hier gebruik maken van de faciliteiten van deze camping; waaronder een speeltuin, een visvijver, een manege en een zwembad. Hier vindt het logeren plaats maar het chalet kan ook voor andere begeleidingsdoeleinden gebruikt worden.

Ook is er een woonhuis voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Dit huis is gesitueerd naast het Jagerhuis in Ede.

In Veenendaal verzorgen we de woonbegeleiding voor een 10-tal mensen met een verstandelijke beperking die wonen in appartementen aan de Munnikenschans.

We komen natuurlijk ook 'op locatie': we begeleiden mensen thuis of in hun omgeving en dat doen we in de hele regio Food Valley en daarbuiten.

2018 | Het Jagerhuis BV Ede